AUTORSKA PRAVA / COPYRIGHT


Sevefanclub.com polaže autorska prava na sve vlastite tekstualne sadržaje. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela sitea, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Sevefanclub.com sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja iz dnevnih novina i internet časopisa besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice. Svi sadržaji koji nisu autorsko djelo Sevefanclub.com su potpisani od strane autora djela i napisan je njihov izvor (tekstovi, fotografije).

SeveFanClub ne odgovara za istinitost tekstova koje donosi kao prenesenu vijest iz drugih izvora ili medija.

Ukoliko netko smatra da su određenom objavom teksta i/ili fotografije povređena njegova privatna, autorska ili druga prava, molimo da nas obavijesti na info@sevefanclub.com te ćemo sporni sadržaj ukloniti.

Sve sadržaje Sevefanclub.com koristite na vlastitu odgovornost i Sevefanclub.com ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Multimedijalne datoteke (glazbeni mp3, video i slični formati) odnosno glazba, fotografije i videospotovi pruženi su isključivo za privatne svrhe. Zabranjeno je njihovo daljne distribuiranje, objavljivanje, prodavanje i slično, u dijelu ili u potpunosti.

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici http://www.sevefanclub.com/ ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka SeveFanCluba ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu SeveFanClubu ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici (kao i njenim službenim kanalima poput http://www.facebook.com/severina.vuckovic, http://www.youtube.com/SeveFanClub i sl.) mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Zabranjeno je javno prikazivanje, objavljivanje, prenošenje, mijenjanje, reproduciranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, distribucija, izrada kopija, otpremanje te svaka druga vrsta uporabe sadržaja ovih stranica ili jednog njihova dijela kao i sadržaja sa njihovih službenih kanala te odabir i usklađivanje njihova sadržaja, bez izričitog prethodnog pismenog dopuštenja SeveFanCluba i drugih vlasnika autorskih prava. Ako je takvo dopuštenje dano, nije dopušteno brisati ili mijenjati postojeće podatke koji se odnose na autorsko pravo i/ili na trgovački znak. 

Artikli iz FanClub Shopa dizajnirani su od strane SeveFanCluba, a izrađeni od strane trećih osoba (webshopova i sl.) SeveFanClub ne odgovara za nikakvu štetu nastalu zbog loše izrade proizvoda, slučajne ili namjerne pogreške u narudžbi krajnjih kupaca, naplate carine i poreza, te se ograđuje od bilo kakvih tužbi vezanih za naprijed spomenuto. SeveFanClub nije vlasnik niti proizvođač webshopa nego samo naručitelj dizajna artikala.

Fulspectrum d.o.o. (http://www.fulspectrum.net) polaže autorska prava na grafički dizajn Sevefanclub.com i pripadajući kod. Korištenje bilo kojeg dijela Sevefanclub.com, grafike ili koda nije dozvoljeno bez pismenog odobrenja autora.

Autorska prava na fotografiju upotrebljenu pri izradi dizajna Viktor Drago i Goran Matijašec.