GARDELIN ĆE SLETJETI U UMAG

6.06.07 | komentari komentari (2)


Severina

Izgleda da Severina ipak neće premijerno izvesti skladbu "Gardelin" na ovogodišnjem HRF-u na Hvaru. Pjesma nije masterirana i izmiksana i stoga je premijera glavnoga songa nadolazećeg slovenskog filma "Pjetlov doručak" odgođena.

Unatoč preuranjenim najavama nekih medija i web stranica, Seve ipak neće pjevati na nadolazećem Hrvatskom radijskom festivalu na Hvaru. Iako je direktor Juraj Hrvačić već nekoliko godina zove na suradnju, Severina se nažalost neće moći odazvati ni ove godine, jer pjesma "Gardelin", koju je tamo trebala premijerno otpjevati, nije završena. 

Spomenuta pjesma neće se naći na novome Severininom albumu koji će izaći najranije na jesen. Ipak, premijera izvedbe te romansne balade koju potpisuje Saša Lošić Loša samo je odgođena. Naime, Severina je najavila da će na otvaranju ATP turnira, 21. srpnja u Umagu održati koncert s tom baladom.

 

NavodniciMoje gostovanje na ovogodišnjem Hrvatskom radijskom festivalu tek je bila ideja, koja je bez ikakve moje ili Hrvačićeve potvrde prerano završila u novinama - rekla je Severina za 24sata.

Uvijek sam htjela biti profesionalna sportašica, ali mi se želja nije ispunila. Zato mi je drago što veliku turneju počinjem upravo u Umagu.

Na koncertu će me pratiti klapa Nostalgija, a pjevat ću duete sa Lukom Nižetićem i Jelenom Rozgom - otkrila je. 

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE SA KONFERENCIJE ZA NOVINARE!

 

KOMENTARI (2)

  1. SFC Team | 06.06.2007 03:10

    VEČERAS OČEKUJTE NOVU NAGRADNU IGRU…

  2. Lidija | 06.06.2007 09:06

    Šteta, baš sam mislila “gledat ću HRF”
    ovako ništa…

 

KOMENTIRAJ

Komentiranje se vrši na način da upišete komentar i podatke, kliknete "Pregledaj" i zatim kliknete "Pošalji"