SUMMER REPORT

9.08.07 | komentari komentari (10)


Severina

Prošlo je nešto više od dva tjedna nakon velikog koncerta u Umagu, gdje je Seve održala pravi spektakl. Nakon što su se napokon slegli dojmovi donosimo novi članak.

Moramo se prvo ispričati što smo ovih dana nešto manje vremena posvetili fanclubu, barem nas nekoliko iz tima. Naime, svi smo se nekako raštrkali po Jadranu i okolo, baš kao i naša Seve koja žari i pali diljem naše obale. Tako je primjerice očekuju još koncerti na Rabu, Malinskoj, Senju, Vodnjanu, Rogoznici, Splitu, Murteru, Dubrovniku, Omišu, Biogradu, Sukošanu, Izoli, Mariboru pa čak i Međugorju

Severina je baš nekidan imala i koncert u Zadru, u već domaćem klubu Gotham, a od traženijih nadolazećih koncerta su onaj u Splitu zakazan za 14.8. u klubu Tribu, te romantični koncert početkom rujna u Dubrovniku.

Što se tiče Umaga, sve pohvale još jednom. Ivan Leo Lemo osmislio je sa Severinom odličnu pozornicu, kao i čitavu priču. Severina je tako pozvala tisuće koje su se okupile na teniskom terenu Stella maris i predstavila im svoj mali svijet i pjesme koje su joj urezane u srce. Koncert je započela sa Hrvaticom i originalnim uvodom:

U početku bijaše riječ, zvuk i pjesma
I vidje Bog da je dobro.
Ja samo pjevam!
Reče jedna žena.
Ovo je večer njena.
Ovo nije večer za tišinu,
Ovo nije večer za rutinu.
Ovo je večer za općenarodnu obranu i društvenu samozaštitu!
Zaštitite se pravim faktorom,
Kad nastupi vrućina
Na putovanje svemirom vodi vas
Severina!


Koncert, za koji smo saznali da će se reprizirati na jednom od zemaljskih HRT programa na jesen, prošao je zaista fantastično. Severina je pripremila uz već dobro poznatu paletu hitova i pravi modni show. Naime, više se puta presvlačila u različite stilove kreacija Linee Exclusive. Tako je nastupala u stiliziranom odijelu da bi je svaki vojnik poželio za pukovnicu. Bilo je tu i vrućih hlačica, traper mini suknjica, ležernih tregera, elegantnih toaleta, vrckavih haljinica pa čak vjenčanica. U svakom slučaju – sve za pet!

Jedino što se malo vidjelo da Seve ima tremu, kao što je i sama priznala. Ali tko joj za to može zamjeriti, pa zato nam je još i draža. No, unatoč tremi, Seve je ponovo pokazala kako genijalno vlada scenskim pokretom, pa je uz neke već probane koreografije, odlično uklopila različite plesne stilove, a posebno je oduševio flamenco i trbušni ples.

Da ne duljimo, donosimo vam player gdje smo okupili neke od isječaka sa nedavnih koncerata. Svakako pogledajte!Više o koncertu...

Severina na HrTop20
Čast nam je sve vas obavijestiti kako je Gardelin napokon na HrTop20 listi. Trenutno se nalazi na 17. mjestu i penje se, a provjerite i čiji link se nalazi kraj imena naše gardelinke. Inače, puno pozdrava Radiju 047 gdje je Seve na prvom mjestu.

Također, Honey, članica SeveFanCluba iz Poljske, napravila je zanimljiv remake/promo video za spomenuti sing. O tome su pisali u 24sata i još nekim portalima, što nam je izuzetno drago.

Pročitajte i interaktivni intervju koji je Seve dala za HrTop20 gdje možete i poslušati što Severina ima reći o nadolazećem albumu.

 Severina pozdravila svoje fanove
Severina je u intervjuu za Radio Dalmaciju kojeg možete downloadirati ovdje pozdravila sve svoje fanove SeveFanCluba i zahvalila se na stranici koju ovako dobro vodimo. Posebno ističe fotografije koje ni sama nikada ne bi vidjela da nije tih fotogalerija posvećenih upravo njoj.

Kad smo već kod fotogalerije, oborili smo novi rekord sa preko 200 tisuća pogleda!  Dodali smo mnoštvo slika, imamo ih još mnogo, ali nismo sve stigli. Do tada svraćamo pozornost na ekskluzivne fotografije koje smo za sve vas nedavno nabavili, a to su one fotografa Nikole Zoke.

(Korištene fotografije magazina Gloria) 

 

KOMENTARI (10)

 1. marija | 09.08.2007 01:23

  fotke su preodlične… svaka čast!!! a i snimke su super jedva čekam vidit cili koncert na tv-u!

 2. danijela | 09.08.2007 01:31

  sve bi seke ljubile mornare….aaaaaaaaaa….ludnica

 3. patrik_lazic1 | 09.08.2007 01:56

  Super su vam ovi isječci stvarno je bilo ludo na koncertu.
  A i slike su zakon!

 4. sexstoned | 09.08.2007 02:43

  super isječci…a u utorak u Tribu, jedva čekan…

 5. N!c¸k | 09.08.2007 03:56

  eee, imamo novi post, to znaci da su svi dosli sa godisnjeg!!! :)

 6. Luka | 09.08.2007 03:57

  to znači da sam ja došao, a za druge ne znam!

 7. Mala | 10.08.2007 11:45

  Ja bi kartu za 14.08. u klubu Tribu :)

 8. Ivan | 10.08.2007 12:34

  ni bitno tko je na godišnjem tko ne, bitno je da je informacija tu

 9. SFC Team | 10.08.2007 01:00

  nismo planirali dijeliti karte za Tribu, ali ako budemo saznat ćete na naslovnoj…

 10. skyangel | 19.08.2007 09:27

  ajme stvarno je ludilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Svaka čast

 

KOMENTIRAJ

Komentiranje se vrši na način da upišete komentar i podatke, kliknete "Pregledaj" i zatim kliknete "Pošalji"