IZ GARDALANDA U VINKOVCE

10.09.07 | komentari komentari (5)


Severina

Severina je ovih dana imala kraći odmor na kojem je nekoliko dana provela sa svojim zaručnikom Matom Čuljkom u romantičnoj Italiji. Tijekom 12-dnevnog putovanja obišla je sa svojim dragim pokrajine Toskanu i Veneto, a posjetila je i veliki zabavni park Gardaland.

U posljednjem broju časopisa Extra, Severina priča priču sa svoga putovanja i donosi pregršt fotografija. I tako dok su mnogi mediji opetovano pričali kako su se Severina i Mate ponovo razišli, njih dvoje zapravo su bezbrižno uživali u predivnom kraju sjeverne Italije.

Ma kakav prekid, Mate i ja smo proveli najromantičnija dva tjedna putujući po Italiji - rekla je Severina.

Također su posjetili Veneciju ali i neke od obližnjih dvoraca i starih vinskih podruma po preporuci Severinina velikog prijatelja Saše Lošića.

U Veroni su posjetili nezaobilazni balkon sa kojeg je Shakespeareova Julija slala poljupce nesuđenom Romeu.

Nakon toga posjetili su i nedaleku Pisu i popularni kosi toranj koji je Seve oduvijek željela posjetiti. Makar joj je od silnih stuba pozlilo, Seve je priznala da je prekrasna panorama koju toranj pruža opravdala 'muke uspinjanja'.

Severina i Mate posjetili su i zabavni park Gardaland. - Cijeli dan smo guštali u raznim ludostima, među ostalim i u vožnji roller coasterom, dok smo u gađanju lopticama i pucanju iz puške bili nenadmašni i osvojili hrpu plišanih igrački - izjavila je.

 

SEVERINA 'ZAPALILA' ČETIRI TISUĆE VINKOVČANA

 

zoran-goman-(1).jpgNakon što je posjetila party NoveTv u zagrabačkoj Gliptoteci i pozdravila ovogodišnju jesesku shemu koju nam ta nacionalna televizija pruža (a donijet će izmeđuostalog i epizodu Nad lipom 35 u kojoj će napokon gostovati i Seve), uputila se u Vinkovce gdje je održala veliki koncert pred tisućama Vinkovčana sa kojima je otvorila 42. Vinkovačke jeseni. Koncert je usprkos kiše odradila u izuzetnoj atmosferi a osvojila je i one koji se bave sasvim drugačijom glazbom.

Tako je postala 'zaštitno lice' novih majica poznatog vinkovačkog benda The Karambol. Iz benda nisu mogli da je ne pohvale i priznaju je kao nacionalnu ikonu.

- Možete vi na to pljuniti ili okrenuti očima, ali ta 'ženska' to jeste. Gledam sve te ljude, gledam toliku masu, staro, mlado, bogato, siromašno, razgolićeni i ubundani, muško, žensko. Svi gledaju u nju kao u božicu. Svi reagiraju na svaki njezin mig - izjavila je promotorica spomenutog benda.

 

I ove godine u BB kući pjeva se Severina. Maja Paola, koja je inače bila na koncertu u Opatiji ove godine zahvaljujući SeveFanClubu, naručila je svoju glazbenu želju. Pogledajte!

 

SVI KOJI NISTE VIDJELI FOTOGRAFIJE IZ POSLJEDNJEG BROJA GALA STYLE MAGAZINA IMATE IH PRILIKU EKSKLUZIVNO NA INTERNETU POGLEDATI NA NAŠOJ FOTOGALERIJI!

 

 

KOMENTARI (5)

 1. Borna | 10.09.2007 05:07

  hey evo mene opet gdje če ti opet bit Koncert??ajde pusti komentar na mom blogu;)kiss

 2. patrik_lazic1 | 10.09.2007 07:17

  Ma super je sve to. Bravo. Super vijesti!

 3. nick | 10.09.2007 09:29

  jaoooooooooooooooo, mate dira juliu koju smo i mi dirali!!! vozio sam se i ja roler kosterom i krepao skoro… muke ti jezeve ona visina a ja na rubu sa ljubicom, hm… ja mislim da mali broj ljudi moze zamislit kako mi je bilo

 4. Luka | 11.09.2007 02:41

  drago mi je da im je bilo super…
  uskoro na našem siteu očekujte iznenađenje, mada evo imamo svaki dan nešto novo i zanimljivo…

 5. marija | 18.09.2007 01:22

  slatki su si… ;)

 

KOMENTIRAJ

Komentiranje se vrši na način da upišete komentar i podatke, kliknete "Pregledaj" i zatim kliknete "Pošalji"