POVRATAK SEVE KAO MERLINKE?

14.01.08 | komentari komentari (5)


Severina as Marylin Monroe

Izgleda da će Severina ponovo na kazališne daske i prije nego što smo očekivali. Naime, paralelno sa izdavanjem albuma vrlo je vjerojatno da će raditi i na mjuziklu o liku i djelu popularne dive Marilyn Monroe.

Nakon predstave "Čekajući svog čovika" ništa nije kao prije. Severina je stekla sigurnost i potvrdila talent na daskama koje život znače koji je prepoznat još iz djetinjstva kada je statirala u splitskom HNK.

Foto: Sandra Vitaljić 

Nakon dvaju velikih kazališnih komada, "Karoline" i "Glembajevih", Severina se ponovo odlučila za mala kazališta, no ovoga puta umjesto Kerempuha gledat ćemo je u kazalištu Komedija.

Severina će tako vjerojatno uz album raditi i na novoj predstavi posvećenoj liku i djelu očaravajuće Marilyn. O predstavi se još ne zna previše, ali zna se da život platinaste dive pratiti kroz različine faze, odnosno od nesigurne Norme Jean pa sve do tragične smrti 1962. Severina će upriličiti upravo onu najseksipilniju fazu, dok za ostale uloge još nisu poznate.

Za net.hr autor predstave, Ivan Ivica Krajač rekao je ipak nešto pobliže:

- Predstava je svojevrsni presjek Marilynkinog života. Osvrnut ćemo se na njeno djetinjstvo i mladost, ispričati kako je postala velika zvijezda... Pokazat ćemo sve od njenih prvih filmova, ljubavi, brakova, susreta s muškarcima, njihovih mišljenja o njoj i njenih o njima. Predstava se sastoji od dva dijela, a u jednoj predstavi Marilyn će igrati dvije glumice. Ima puno teksta, koreografije, presvlačenja i jednostavno je nemoguće da sve to odigra samo jedna osoba. No samo je jedna ženska uloga. Muških uloga je 50, no trebat ćemo 20 glumaca koji će igrati po dvije uloge.

Igor Tatarević, inače profesor na rock-akademiji, piše glazbeni dio iz repertoara koji je najčešće pjevala Marilyn, a pripremio je i četiri skladbe komponirane samo za ovu predstavu - pišu u Jutarnjem.

Severina as Marylin MonroePremijera mjuzikla koji će po svemu sudeći ponovo dići gradske kuloare na noge, trebala bi se održati u vrijeme izlaska desetog studijskog albuma naše multitalentirane zvijezde. Logično se postavlja i pitanje hoće li imidž sa predstave pratiti i novi imidž sa albuma?

Naime, look Merlinke promovirao je Severinin megapopularni 'Pogled ispod obrva'. Hoće li upravo Severina kao platinasta plavuša ponovo osvojiti javnost. Vrlo vjerojatno!

UPDATE: Ekskluzivno za SeveFanClub iz Propagandne službe Kazališta Komedija javljeno nam je da informacije plasirane u javnost o angažiranju Severine Vučković nije došla od strane Kazališta. Naime, točno je da se sa Severinom pregovaralo ljetos, ali "za sada je jedina istina da se još ne zna tko će tumačiti ulogu Marilyn Monroe."

 

English: Severina is preparing new theater play about life of Marylin Monroe? We can expect premiere in first six months of 2008.

 

KOMENTARI (5)

 1. Luka | 14.01.2008 12:39

  jedva čekam!

 2. Patrik | 14.01.2008 03:26

  Super!!!

 3. marija | 14.01.2008 06:33

  mislim da njoj savršeno pristaju monodrame, mjuzikli i ovakvi tipovi predstava…

 4. sevefan | 21.01.2008 07:10

  Šteta, al mislim da joj album ipak mora biti prioritet. Jer da ga je opet odgodila to bi ju skupo stajalo.

 5. JURE | 13.05.2009 10:28

  Bilo bi pametno da Igor Tatarević kompozitor i mozak cijelog projekta-mjuzikla poradi na njezinom albumu,jer tek će ondabiti hit.Mali je jednostavno genijalac.

 

KOMENTIRAJ

Komentiranje se vrši na način da upišete komentar i podatke, kliknete "Pregledaj" i zatim kliknete "Pošalji"