ZBOG NOVOG ALBUMA ODBILA ULOGU "MERLINKE"

21.01.08 | komentari komentari (3)


Izgleda da ipak Severina neće tako brzo na kazališne daske, jer kao što smo vas već obavijestili Severini je bila ponuđena uloga na mjuziklu o liku i djelu popularne dive Marilyn Monroe.

Odbila ju je, jer završava album i nema vremena za druge obveze, tvrdi njen menadžer Tomislav Petrović.

Severini su iz kazališta Komedija ponudili ulogu slavne glumice u novoj predstavi 'Marilyn Monroe Story: Seks boginja’. Ona nije pristala jer ima drugih obveza, objasnio je njen menadžer Tomislav Petrović. Jučer ujutro Seve se nije pojavila na audiciji za glumce.

Petrović kaže da je cijela priča prenapuhana.

- Kontaktirao me Ivica Krajač i pitao bi li Severina pristala na glavnu ulogu, a nakon što sam s njom porazgovarao, zaključili smo da za to nema vremena. Oni bi predstavu postavili već u travnju, a Seve upravo finišira novi album. Ne znam tko je na temelju naših razgovora mogao zaključiti da je Seve prihvatila ulogu - izjavio je Petrović za 24sata.

Ovih dana Severina je dobila novo "priznanje". Hrvatski lezbijski portal CroL najseksi Hrvaticom u 2007. godini proglasio je upravo Severinu. Iako joj je u protekle dvije godine prestižna titula najseksi Hrvatice izmakla za dlaku, u 2007. je nije mogla zaobići.  

 

KOMENTARI (3)

 1. Luka | 21.01.2008 11:41

  kao što smo i napisali, neki mediji tj. portali su to očito prenapuhali, jer nakon što smo kontaktirali kazalište dobili smo izjavu da se sa Severinom uopće nije još ništa bilo dogovorilo kada je vijest izašla u javnost
  zato kad želite točno i provjereno, čitajte SFC!

 2. entoni | 21.01.2008 11:49

  Šteta daj Seve prihvati dok popi ne steraju Komediju sa Kaptola rade na tome, možda se predomisle vide li tebe češče tamo…

 3. anteburazin.bloger.hr | 22.01.2008 10:58

  a i bilo je vrime vise za novi album…

 

KOMENTIRAJ

Komentiranje se vrši na način da upišete komentar i podatke, kliknete "Pregledaj" i zatim kliknete "Pošalji"