SEVERINA OSVOJILA YU OSKARA!

16.02.10 | komentari komentari (3)


(c) Biljana Gaurina/CROPIX
Severina je ovih dana u beogradskom Sava centru na dodjeli Oskara popularnosti imala razloga za slavlje. Upravo u njenim rukama, naime, završila je prestižna nagrada YU Oskara.

Severina je na dodijeli Oskara popularnosti nastupala s pjesmom Tridesete i šarmirala publiku najsvečanijim nastupom te večeri, a kako i ne bi kada su voditelji pobjednicu kategorije YU Oskar popularnosti najavili kao "svejugoslavensku zvijezdu sa velikim hitovima, velikom karizmom i maštovitošću te originalnošću te na kraju svega duhovitošću.
 
Da bi preuzela nagradu, odlično raspoložena Severina je na nagovor voditeljice Lune Lu, zajedno s Lokicom Stefanović, koreografkinjom i voditeljicom beogradske plesne skupine “Lokice”, koje su bile pratnja Zdravku Čoliću u vrijeme najveće slave te seks simboli 70-ih i 80-ih prošlog stoljeća, zaplesala simpatičnu koreografiju. 
 
Inače, nagrade Oskar popularnosti podijeljene su u čak 18 kategorija od kojih je jednu dobio i pokojni Toše Proeski. Naime, tragično preminuli pjevač osvojio je specijalni Oskar popularnosti. Oskari popularnosti u Srbiji se dodjeljuju glumcima i pjevačima još od 80-ih godina, a ostali su jednako popularni i danas.

Pogledajte preuzimanje nagrade i nastup:
 
 
Također, najavljujemo kako uskoro donosimo brojna iznenađenja, pa budite uz nas i naše službene kanale na facebooku i twitteru.
 
 
;
 
 

KOMENTARI (3)

  1. Luka | 16.02.2010 12:59

    zasluženo!

  2. Hrvoje | 16.02.2010 04:33

    Zasluženo i očekivano! :)

  3. Igor | 16.02.2010 10:10

    Boginja, samo da jos izda DVD sa BG Arene :)

 

KOMENTIRAJ

Komentiranje se vrši na način da upišete komentar i podatke, kliknete "Pregledaj" i zatim kliknete "Pošalji"