NAŠA CARICA ODUŠEVILA KRIŽANKE

22.05.10 | komentari komentari (4)


(c) 24ur.com

Sinoć je Severina na prepunim ljubljanskim Križankama održala spektakularan koncert, donosimo vam kratki izvještaj... 

Unatoč ozljeđenom koljenu Severina je još jednom pokazala kako se radi vrhunski koncert na opće oduševljenje sveprisutne publike. Iako je početkom svibnja na nastupu na Beer festu u Splitu ozljedila koljeno i nakon toga završila na operaciji održavanje sinoćnjeg spektakla nije došlo u pitanje. Kako je i sama Severina rekla da bi na koncert došla pa makar dopuzala na pozornicu poput gerilca, obožavatelje nije mogla razočarati.

Gotovo tri i pol sata potpune predanosti slovenskim obožavateljima i prave rapsodije pjesme, plesa, scenskih efekata i koreografije. Društvo na pozornici pravio joj je Petar Grašo nastupivši kao njen dragi gost. Severina je svoje slovenske obožavatelje ostavila bez daha. Upravo zato s razlogom su se među publikom mogli čuli komentari poput: Ova žena je carica, sa štakom ili bez nje!

Koliko je Severina popularna kod naših susjeda, pokazuje i podatak da su nakon poštanske markice s njezinim likom, za nju napravili i šampanjac.

Dobili su nagradu 2009. u Londonu i jako lijepo od njih, napravili su 888 boca šampanjca, jer je 8 moj sretan broj. Šampanjac je dobar, onako slatkast je, kao i ja -našalila se Severina.

Sutra u 19:05 budite uz RTL televiziju i Exkluziv VIP intervju by Tatjana Jurić i pogledajte izvještaj sa koncerta i intrervju nakon istog. 

Za pregled fotografija sa ljubljanskog koncerta kliknite ovdje... 

Za ekskluzivne snimke sa generalne probe i samoga koncerta kliknite ovdje...

 

KOMENTARI (4)

 1. Hrvoje | 23.05.2010 01:02

  Iz koncerta u koncert dokazuješ koliko si velika. Bilo je fantastično!
  Želimo ti što brži oporavak ;)

 2. Tonk@ | 23.05.2010 02:53

  Svaka cast, ovo je dokaz kolika je tvoja ljubav prema obozavateljima! A štaka nije loš modni detalj, a bome je i dobar oslonac u životu… ;)

 3. Luka | 23.05.2010 07:49

  Severina bilo je izvrsno, zaista, ne da si dala SVE od sebe nego i VIŠE od sebe. Čuvaj se malo više! Pusa

 4. Kale | 26.05.2010 08:41

  Seve zaista svaka cast…Ali cuvaj nam se! :*

 

KOMENTIRAJ

Komentiranje se vrši na način da upišete komentar i podatke, kliknete "Pregledaj" i zatim kliknete "Pošalji"