ODRASLA SAM NA DRNIŠKOM PRŠUTU!

4.09.10 | komentari komentari (0)


(c) EXTRA

U današnjem izdanju emisije CroTOP20 moći ćete ekskluzivno i po prvi puta u eteru Drniškog radija slušati intervju sa Severinom u kojem će otkriti mnogo detalja, posebice o svom nadolazećem izdanju live DVD-a koji će izaći u listopadu ove godine. 

Za početak intervjua Severina je otkrila kako joj je više nego drago što gostuje u drniškom eteru, a potom proćakulala sa voditeljom i urednikom emisije CroTOP20 Markom Šiklićem. Ponovo se dotakla najnovijeg videospota za baldu Nevira, te otkrila kako je osim videospota, spontano nastala i sama pjesma.

Potom je najavila skorašnje izdavanje svog live DVD izdanja Tridesete uživo, gdje će se osim pjesama sa poslijednjeg albuma Zdravo Marijo naći i brojne njene pjesme koje su je obilježile kroz život i karijeru.

Svoj najnoviji DVD koji će najvjerojatnije izaći u listopadu posvetila je svim fanovima koji je vrijedno slijede, svima onima koji su bar jednom bili na njenom koncertu, ali i kao eventualnu pozivnicu svima onima koji još nisu bili na njenom koncertu. 

DVD će se sastojati od snimke koncerta u Areni Beograd gdje je bilo gotovo 20 tisuća ljudi, a osim samog koncerta, na DVD-u bit će objavljeni i specijalni dodaci poput karaoka, te do sada nikad objavljeni video vizual za pjesmu Pucajte u tamburaše, te dokumentarni film o nastajanju samog koncerta u Areni - otkrila je Severina za Radio Drniš, prenosi SeveFanClub.

Ekskluzivno je za Radio Drniš otkrila kako bi voljela da DVD bude umotan poput bombonjere, na primjer u baršunastom omotu, budući da je i sadržaj jako sladak. Na samu ideju o omotu je došla nedavno, kada se prisjetila bombonjere Opera iz djetinjstva, u plišanoj kutiji sa zlatnim slovima, za kojom žali da se više ne proizvodi. 

Život je kao kutija bombonjere, nikad ne znaš što ćeš dobiti, pa nekome možda to izdanje bude slatko, a nekome ne bude - parafrazirala je Severina Forresta Gumpa, jedan od njenih najdražih filmova. 

Osim izdavanja live DVD-a koji će izaći u listopadu ove godine, dotaknula se teme kazališta, te otkrila kako je uskoro očekuje novi kazališni projekt, ali i činjenicu da ima spremnih novih petnaestak pjesama koje bi se mogle naći na njezinom nadolazećem, 11. studijskom albumu. 

Za kraj intervjua pozdravila je drnišku publiku te poručila kako je i ona odrasla na tradicionalno poznatom pršutu iz Drniša. 

Ne bi bilo 'vake lipote, da nije bilo drniškog pršuta kad sam bila mala. Ali najviše me nervirala mast, pa bi uvik kidala tu mast i bacala pasima. Samo sam volila ono crveno. Tako i dan danas. No, učim se sad da je dobro i bijelo. Dakle, pršut je sastavljen od crvenog i bilog, tako je i život sastavljen od crnog i bilog. Tako da se učim prihvaćati i ovo šta ne volim, jer život uvijek ima svega, i onoga što volite i ono što ne volite, ali dobro je i to prožvakat i ispljunit' ono šta ti se ne sviđa, al bitno je probat - otkrila je više nego dobro raspoložena Severina.

Čitav intervju možete danas (4.9.) pratiti na frekvencijama Radio Drniša (89MHz, lokalno) ili na internet live streamu u emisiji CroTOP20 od 14:30.

 

KOMENTARI (0)

Trenutno nema komentara. Budi prvi i dodaj komentar!

 

KOMENTIRAJ

Komentiranje se vrši na način da upišete komentar i podatke, kliknete "Pregledaj" i zatim kliknete "Pošalji"