OSVOJI KARTE ZA SHAMBALLU

23.11.10 | komentari komentari (5)


(c) Shamballa

Nakon gotovo svakodnevnih upita putem Facebook komentara i email pisama, konačno možemo objaviti, a zagrebački obožavatelji odahnuti - Severina održava svoj prvi koncert u Zagrebu nakon velikog dvoranskog održanog u Domu sporova 2008. Koncert će biti i promocija nadolazećeg DVD izdanja "Tridesete uživo" koji je ujedno i kruna turneje "Zdravo Marijo". Nikako ne propustite koncert u Shamballi...

Napokon smo to dočekali; Severina 3. prosinca nastupa u popularnom zagrebačkom klubu Shamballa sa pojačanim band sastavom. Koncert nešto intimnije atmosfere trebao bi početi oko ponoći, a svi koji žele prisustovati Severininom prvom solističkom koncertu u metropoli nakon gotovo dvije godine mogu nabaviti svoje ulaznice u pretprodaji po cijeni od 60 kn od danas (srijeda, 10. studeni) od 8 sati ujutro do 22 sata na blagajnama kluba Shamballa. Požurite po svoje ulaznice, jer će se cijena povećavati kako datum ovog ekskluzivnog koncerta bude primicao. 

Rezervacije možete izvršiti i putem telefona na broj (+385) 99 721 7777.

SeveFanClub & Club Shamballa nagrađuju troje najkreativnijh komentara Facebook statusa OVDJE te troje najsretnijih koji svoj razlog zašto baš oni žele doći na koncert pošalju na sevefanclub@gmail.com sa naznakom za "Shamballa Club Zagreb" osvojit će kartu za dugoočekivani koncert.

Svoj dolazak svakako potvrdite jer će uskoro krenuti nagradna igra za facebook korisnike koji povrde svoj dolazak ovdje... 

Za naglasiti je da će dugoočekivani DVD album velikog spektakla u Areni Beograd - Tridesete uživo imati svoju VIP promociju, također u klubu Shamballa prije koncerta, gdje će biti i službeno predstavljen. DVD će uz HD snimku koncerta sadržavati i brojne specijalne dodatke, poput karaoka, videospotova i dokumentarnog filma o pripremama spomenutog spektakla.

Više informacija o DVD albumu Tridesete uživo saznat ćete na vrijeme putem ove stranice i službenog facebook profila...

 

 

KOMENTARI (5)

 1. SFC Team | 10.11.2010 05:46

  UPDATE: Karte su još u tisku; PRETPRODAJA KREĆE U PONEDJELJAK, 15.10.2010

 2. N!c¸k | 10.11.2010 07:35

  HVALA BOGU!!! da ne kazem HVALA **RCU!!!

 3. s.s.s.s.s | 11.11.2010 08:16

  Steta sto ne zivim U Zagrebu =(

 4. nataly | 13.11.2010 09:47

  Sevkice i mi u Bg jedva cekamo da nam dodjes i promovises DVD :***

 5. Matija Mikulic | 29.11.2010 06:39

  ej seve…pa konacno te docekah…jedva te cekam vidjet i cut taj tvoj glas…uffff…nadam se da cu ja bit taj sretnik…..:D

 

KOMENTIRAJ

Komentiranje se vrši na način da upišete komentar i podatke, kliknete "Pregledaj" i zatim kliknete "Pošalji"