DRUŽENJE SA SEVERINOM U PROFILE MEGASTORE-U

14.12.10 | komentari komentari (0)


(c) SFC

Severina će na veliko zadovoljstvo svih obožavatelja organizirati druženje sa zagrebačkim obožavateljima u Profil Megastore-u gdje će ujedno i potpisivati svoj album "Tridesete uživo". Ne propustite...

Nakon promocije live albuma "Tridesete uživo" u zagrebačkom klubu Shamballa Severina će ove subote (18.12.2010.) u podne održati i potpisivanje albuma te druženje sa svojim obožavateljima u Profile Megastore dućanu u Bogovićevoj 7.

Isključivo na dan potpisivanja u Profile Megastore dućanu moći ćete nabaviti osim regularnog izdanja i specijalno, limitirano izdanje albuma u plišanoj kutiji, koja osim albuma sadržava i Inglot ruž za usne, Skeyndor kremu protiv bora te popuste u Estare Culto dućanu i opatijskom Hotelu Bristol.

Limitirano izdanje objavljeno je u vrlo ograničenoj količini i do daljnjeg se nalazi u prodaji isključivo putem webshopa magazina Gloria na OVOME LINKU po cijeni od 199kn.

Isto to limitirano izdanje moći će se izvanredno kupiti u subotu (18.12.) u knjižari Profile Megastore gdje će vam svaki kupljeni CD Severina osobno potpisati. 

Sve detalje o albumu možete naći na stranici www.facebook.com/tridesete

Ukoliko ste korisnik Facebooka molimo vas da svoj dolazak potvrdite OVDJE...

Vidimo se u subotu u podne!

 

KOMENTARI (0)

Trenutno nema komentara. Budi prvi i dodaj komentar!

 

KOMENTIRAJ

Komentiranje se vrši na način da upišete komentar i podatke, kliknete "Pregledaj" i zatim kliknete "Pošalji"