SEVERINA NA ZAGREBAČKOM KARNEVALU

22.02.11 | komentari komentari (2)


(c) SFC

Severina ponovno nastupa u Zagrebu. Ovoga puta nastupat će u sklopu manifestacije Zagrebački karneval. U grijanom šatoru 4.3. očekuje vas nezaboravna zabava, a SeveFanClub osigurao je deset besplatnih ulaznica najsretnijim obožavateljima...

Pozivamo Vas da se pridružite ponovnom dolasku karnevala u Zagreb. Zagrebački karneval velika je manifestacija koja u ovo karnevalsko doba godine u Zagreb donosi zabavu, veselje, satiru i društvenu kritiku.

Od 24. veljače do utorka 8. ožujka 2011. održat će se kulturni i turistički program – Zagrebački karneval – koji će se organizirati u grijanim šatorima, u karnevalskom ambijentu, na lokaciji istočnog parkirališta preko puta Bundeka i Hipodroma, kao i Bal u prostoru muzeja Grada Zagreba.

Uz šatore bit će postavljeni monumentalan drveni ulaz sa dvije stražarske kule, prostor će biti opasan "zidinama", urediti će se srednjovjekovni grad i organizirati bitke vitezova, streličare, zaboravljene igre (prstenac i sl.).

Ukratko Zagrebački karneval vratit će tradiciju maskiranja građana, te organizirati veselo događanje po uzoru i na način kako su to činili naši stari...

Severinin koncert održat će se 4. ožujka sa službenim početkom u 21.30 sati. Cijena ulaznica iznosi 10 kuna.

NAGRADNA IGRA: 

Pet najsretnijih koji napišu na Severininom wallu na www.facebook.com/severina zašto baš oni trebaju osvojiti ulaznicu osvojit će po jednu ulaznicu, dok će pet najsretnijih koji pošalju email sa naznakom "Karneval" na sevefanclub@gmail.com također osvojiti po jednu ulaznicu. Sretne dobitnike objavit ćemo 28.2.2010. 

UKOLIKO STE KORISNIK FACEBOOKA SVOJ DOLAZAK MOŽETE POTVRDITI OVDJE... 

 

KOMENTARI (2)

  1. VolimSeve | 22.02.2011 11:00

    Možda dođem..nadam see…;)

  2. Renata | 23.02.2011 09:36

    Želim vidjeti Seve kako je lijepa kada se namaškara.

 

KOMENTIRAJ

Komentiranje se vrši na način da upišete komentar i podatke, kliknete "Pregledaj" i zatim kliknete "Pošalji"