SEVERINA I SKEYNDOR VAS NAGRAĐUJU

11.04.11 | komentari komentari (12)


Severina za Skeyndor

Nakon što je svečanim predstavljanjem anticelulitne kreme SKEYNDOR Severina u zagrebačkom Plaza baru otkrila tajnu svoje vitke linije, SeveFanClub u suradnji sa varaždinskom firmom Farmex poklanja vam spomenutu kremu Br.1. Pripremite se za ljeto na najbolji mogući način... uz Severinu i Skeyndor.

Svima je poznato da se Severina i SKEYNDOR vole javno. Naime, još krajem prošle godine prezentirana je kao zaštitno lice SKEYNDOR kozmetike. Svoje obožavatelje putem svog limited izdanja live albuma Tridesete uživo darovala je posebnom kremom protiv bora kako bi "tridesete odletjele sa što manje poslijedica"... 

Sada, nepunih četiri mjeseca nakon, Severina i SKEYNDOR ponovo surađuju. Severina je naime sa varaždinskom firmom Farmex odlučila iduća dva mjeseca darovati svoje obožavateljice putem Facebooka. U sezoni pripreme za nadolazeće ljeto, Severina i Farmex poklanjaju vam čak 63 SKEYNDOR kavitacija koncept anticelulitnih krema, odnosno svaki dan daruju po jednu sretnu dobitnicu narednih devet tjedana, odnosno do početka ljeta.

Tajna ove anticelulitne kreme i razlog zašto je br. 1 na europskom tržištu leži i u činjenici da je inspirirana metodom aparativne ultrazvučne kavitacije, daje slične rezultate, ali bez ikakvih nuspojava. Mehanizam djelovanja je jedinstven i učinkovit zahvaljujući specifičnim aktivnim sastojcima, kao što su:

FIBROLITIČKI AGENS – tanji i razgrađuje fibroznu kapsulu oko adipocita stvarajući efekt sličan ultrazvuku,
BETAIN - razbija i raspršuje velike nakupine masti na manje te učinkovito smanjuje debljinu masnog tkiva,
SUAEDA MARITIMA, karnitin, kofein i sl. pojačano razgrađuju lipide te potiču njihovu lakšu i bržu eliminaciju.

Ova revolucionarna anticelulitna krema daje nevjerojatno brz učinak na neestetske nakupine celulita, vidljivo smanjuje izgled "narančine kore", tanji i preoblikuje figuru, a njezina je učinkovitost potvrđena in vivo i in vitro kliničkim studijama: nakon 56 dana kontinuirane aplikacije (dva puta dnevno) do 69% manje infiltracije masnog tkiva u dermis, do 18.6% smanjena debljina hipodermisa, do 251.9 ml manje volumena masnoće, do 1.97cm smanjen opseg bedara...

Proizdvod je inače dostupan u ljekarnama.

Također, svi koji su zainteresirani za brže rezultate, odnosno anticelulitne tretmane za redukciju tvrdokornog, adipoznog celulita, u kojima se koriste viskokokoncentrirani serumi i kreme, na stranici www.farmex.hr mogu pronaći popis mjesta na kojima su dostupni spomenuti tretmani.

Severina će tako proizvod koji i sama povremeno koristi, kao i svoje iskustvo sa pravilnom prehranom i jednostavnim, a više nego učinkovitim vježbama, podijeliti u sklopu knjižice koju svaki kupac odnosno potencijalna dobitnica osvoji uz spomenutu anticelulitnu kremu. Knjižica sadrži popis od 10 vježbi, zajedno sa sedmodnevnim oglednim planom za zdravu prehranu te dodatnim korisnim informacijama.

Sve što trebate učiniti jest biti korisnik društvene mreže Facebook, posjetiti Severininu službenu facebook stranicu www.facebook.com/severina, kliknuti na LIKE odnosno sviđa mi se te se putem komentara na formi prijaviti za osvajanje anticelulitne kreme.

Sretne dobitnice objavljivat ćemo u ciklusima, odnosno svakoga ponedjeljka. U nagradnoj igri iz logističkih razloga mogu sudjelovati samo osobe iz Hrvatske, Slovenije i Srbije. Osvajanjem kreme u jednom od krugova, gubite pravo osvajanja nagrade u  svim narednim krugovima, odnosno moguće je osvojiti samo jednu anticelulitnu kremu po osobi. SFC i Farmex zadržavaju pravo mijenjanja pravila. Dobitnici će biti kontaktirani u ponedjeljkom, putem Facebook privatne poruke, stoga moraju imati omogućenu opciju da im poruke mogu slati i osobe koje im nisu prijatelji, odnosno spomenuta opcija ne smije biti onemogućena.

 

 

KOMENTARI (12)

 1. Andrijana | 11.04.2011 01:57

  Shteta za Makedoniju…:))) Majka mi je iz Splita,jel se to rachuna ? ! :)))

 2. danijela | 01.05.2011 06:18

  seve je naj bolj pjevacica

 3. Marina | 18.05.2011 06:30

  Severina je kraljica….

 4. Tihana | 18.05.2011 08:27

  ovo je stvarno predobra krema a i Severina je isto super pjevačica

 5. GORICA NIKODIJEVIC | 19.05.2011 08:13

  Ako cu izgledati kao Seve mislite na mene! POZDRAV!!!

 6. Olivera | 19.05.2011 09:52

  Seve ti si zmaj :)

 7. esmera | 21.05.2011 10:07

  SEVERINA JE IZUZETNA U SVAKOM POGLEDU....PRELIJEPA....KRALJICA....

 8. Tatjana | 21.05.2011 11:24

  Severinu obozavam iako nisam iz hrvatske,iz bosne sa….seve svaka cast u svakom pogledu kraljica si

 9. KATARINA | 22.05.2011 09:15

  Zar su potrebni komentari,sta god da uradi sve joj je oprosteno jer je najbolja

 10. KATARINA | 23.05.2011 10:09

  Definitivno najbolja i najlepsa !!!!!

 11. maja | 30.05.2011 08:57

  ...seve moja ti si tako lijepa…i ja bih rado bila zeru kao ti…kissy kissy

 12. Amira | 31.05.2011 10:39

  Seve obozavam… sto se tice kreme,nisam ja te srece da dobijem nesto :)

 

KOMENTIRAJ

Komentiranje se vrši na način da upišete komentar i podatke, kliknete "Pregledaj" i zatim kliknete "Pošalji"