HUMANITARNA AUKCIJA ZA DJECU LEPTIRE

26.05.11 | komentari komentari (4)


(c) SFC

Veliko nam je zadovoljstvo obavijestiti naše čitatelje i Severinine obožavatelje o humanitarnoj aukciji u koju se posredno uključila i Severina. U suradnji sa portalom Ormar.hr te upravo vama moći ćemo pomoći potrebnima, ovoga puta "djeci leptirima" i udruzi Debra.

Ormar.hr, Debra Hrvatska i poznate osobe iz javnog života sretni su što mogu sudjelovati na projektu koji će donijeti potrebna sredstva za hrvatsku djecu koja pate od bulozne epidermolize poznatije pod imenom "butterfly sindrom". Uz mnoge osobe iz javnog života kao što su Ivo Josipović, Jadranka Kosor, Jelena Rozga, Blanka Vlašić, Arsen Dedić i mnogi drugi, ovoj hvalevrijednoj humanitarnoj aukciji odazvala se i Severina.

Tako naime svi zainteresirani za pomoć humanitarnoj udruzi Debra mogu licitirati, te u konačnici osvojiti seksipilnu haljinu poznatog hrvatskog dizajnera Dalibora Betija za modnu kuću Estare Culto. Vatrenu crvenu kratku haljinu uskoga kroja, a opet sofisticiranog dizajna Severina je nosila svega nekoliko puta, no vjerujemo da će to za prave obožavatelje biti samo dodatan razlog za licitaciju.

Naime, Severina je haljinu nosila na snimanju svog Facebook pozdravnog videa upućenog svojim obožavateljima na Facebooku, na kojem Severina trenutno ima preko 170 tisuća obožavatelja, a sada tim istima omogućuje i nabaviti upravo tu konkretnu haljinu. Haljinu je također nosila i na dočeku 2011. godine u Budvi.

 

Severina je tako svojim obožavateljima omogućila da nabave haljinu iz njenog popularnog facebook videa, a u isto vrijeme i pomognu djeci oboljeloj od bulozne epidermolize.


Ormar.hr odredio je početnu cijenu za licitaciju od 1000 kuna za haljinu, a na vama je da vidite koliko možete pomoći djeci leptirima i udruzi Debra te koliko želite imati Severininu haljinu...

Na linku niže možete pogledati haljinu u visokoj rezoluciji te se uključiti u licitaciju i na taj način pomoći djeci leptirima...

DIREKTAN LINK NA LICITACIJU ZA HALJINU 

 

KOMENTARI (4)

 1. -led- | 26.05.2011 02:10

  Seve je divna zena!! i Jaca je u humanoj akciji,letece perje :) :) bilo bi extra kada Severinin novi singl ne bi bio bregovicski nego neki pop trash…...

 2. Sara ;) | 26.05.2011 05:14

  Bilo bi sjajno kada bi bioo neki pop singl..a ne Bregaa..ali svejednoo Seve je JEDNA! aa što se tiče ovoga… svaka joj čast :)

 3. Kućni Ljubimci | 28.05.2011 11:01

  Mogu samo reći da je ovo vrlo lijepo od Severine, svaka joj čast!

 4. LEG(IC)E U SRCU | 29.05.2011 07:27

  severina je najbolja ne samo svojim pjesmama već i djelima svaka čast uf oduvijek mi je želja bila postati član sevefancluba nadam se da će mi se želja ostvariti

 

KOMENTIRAJ

Komentiranje se vrši na način da upišete komentar i podatke, kliknete "Pregledaj" i zatim kliknete "Pošalji"