SEVERINA U NOVOM SPOTU ZA PJESMU BRAD PITT

1.08.11 | komentari komentari (3)


(c) SFC

Službeni video spot za hit pjesmu Brad Pitt premijerno je objavljen danas u 14 sati na službenoj Facebook stranici Severine Vučković.

 

Spot za čiju je režiju zaslužan Darko Drinovac, a koji mnoge neće ostaviti ravnodušnim, u prvih sat vremena putem Facebooka podijelilo je već 5000 korisnika, a ta ista brojka raste iz minute u minutu...

Za Severinin seksipilan izgled u spotu zaslužan je provjereni tim kojeg čine stilist Petar Trbović i make-up artist Saša Joković, dok je za frizuru ovoga puta zaslužan salon Ruža.

Za potrebe snimanja spota poznati hrvatski dizajner Juraj Zigman, sa kojim je Severina počela intenzivnije surađivati nakon promocije pjesme Brad Pitt, osmislio je izazovne kostime za videospot. Osim u kreacijama Juraja Zigmana, Severina se pojavljuje u Sherry Hill haljini, Wolford i Palmers donjem rublju, te cipelama modne kuće Prada i Nicholas Kirkwood. U spotu se pojavljuju plesačice sa koreografijom Ivone Brnelić, a kasnije im se u plesu pridružuju slovenski kolege - muški plesači.

Ovim spotom, Severinina pjesma Brad Pitt koja je u rekordnom vremenu postala hit i na internetu (preko 2 milijuna pregleda na Youtubeu u manje od 3 tjedna) i u klubovima, svakako će potvrditi svoj status najvećeg ljetnog hita 2011. godine. Pjesmom Brad Pitt Severina najavljuje svoj nadolazeći album koji bi se na tržištu trebao pojaviti krajem godine.

 

 

 

KOMENTARI (3)

  1. tatjana | 01.08.2011 07:23

    Seve, Seve, koja si ti KRALJICA....to mala, razvali ih….svaka čast

  2. danijela | 02.08.2011 11:01

    savršena

  3. Bojana | 04.08.2011 03:52

    ovo ce biti dobra noc predosecam…... aaaaaaaaaa najezim seeeee kad to kazeeeeeee

 

KOMENTIRAJ

Komentiranje se vrši na način da upišete komentar i podatke, kliknete "Pregledaj" i zatim kliknete "Pošalji"