SEVERINA - MODNA IKONA

15.10.11 | komentari komentari (1)


Cropix, Pixsell

Trudna Severina prošli je tjedan nekoliko puta oduševila svojom pojavom. Prvo je u srijedu navečer u Europskom domu u Zagrebu bila na promociji knjige Dimitrija Popovića "Smrt Danila Kiša". Za tu prigodu je odabrala sivu haljinu popularne hrvatske dizajnerice Aleksandre Dojčinović.

U četvrtak navečer posjetila koncert "Tri dive u Lisinskom" gdje su tri hrvatske glazbene ikone, Tereza Kesovija, Radojka Šverko i Gabi Novak održale fantastičan koncert u prepunoj koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Severina se pojavila u tamnoplavoj haljini, također dizajnerice Aleksandre Dojčinović.

Jutro nakon, Severina je bila gošća u jutarnjem programu Narodnog radija gdje je odabrala sretnog dobitnika u nagradnoj igri "Severina u tvom domu". Narodni radio po prvi puta u Hrvatskoj organizira privatni koncert samo za najvećeg Severininog obožavatelja. I to u njegovom vlastitom domu.

Došla je obučena u izuzetno šik izdanju. Za jutarnji look odabrala je kratku crnu haljinu i bijelu zakopčanu košulju te guste crne čarape do iznad koljena. 

Isti dan navečer posjetila je svečanu premijeru predstave "Rat i mir" u Hrvatskom narododnom kazalištu u Zagrebu, redatelja Tomaža Pandura, inače dugogodišnjeg prijatelja i suradnika. Za svečanu premijeru opet je odabrala haljinu Aleksandre Dojčinović, ovog puta u bež boji te u maniri prave hollywoodske dive blistala među brojnim uzvanicima.

 

 

KOMENTARI (1)

  1. programiranje | 19.10.2011 09:58

    Jednostavno zrači, još mi je ljepša!

 

KOMENTIRAJ

Komentiranje se vrši na način da upišete komentar i podatke, kliknete "Pregledaj" i zatim kliknete "Pošalji"