BRAD PITT - DESETMILIJUNSKI HIT

17.10.11 | komentari komentari (1)


(c) Viktor Drago/Goran Matijašec

Severinin singl Brad Pitt postao jedan najvećih, ako ne i najveći ovogodišnji hit u Hrvatskoj i šire. U svega nekoliko mjeseci samo na youtube servisu preslušan je preko 10 milijuna puta...

Protekloga ljeta Severina je odlučila premijerno objaviti svoj najavni singl sa nadolazećeg albuma. Brad Pitt bila je ponovo pjesma o kojoj se pričalo i prije nego što je premijerno objavljena putem Severinine službene Facebook stranice. 

Nakon što je pjesma objavljena na Facebooku i na službenom youtube kanalu, u nepunih 24 sata preslušana je rekordnih 120 tisuća puta, odnosno u prosjeku je imala 80ak pogleda u minuti!!! Iako su video klipovi pjesme objavljene na youtubeu naišli na nekoliko sabotaža, te nisu bili dostupni za pregled na određeno vrijeme, pjesma je neminovno postala hit.

 

Naime, do sada, u svega nekoliko mjeseci od objave, pjesma je na youtube servisu preslušana preko 10 milijuna puta što je svrstava na vrh ljestvice najslušanijih pjesama ove godine u Hrvatskoj i široj regiji...

Brad Pitt, Severinin singl sa nadolazećeg albuma potpuno je ostvaren kao ovogodišnji hit. Ovoga ljeta praktički nije bilo diskoteke, plaže ili automobila iz kojeg nije treštao Severinin hit kojeg su napisali Miloš Roganović i Filip Miletić, autori koji će surađivati i na još nekim pjesmama sa Severininog nadolazećeg albuma. Također, na Facebooku, najpopularnijoj društvenoj mreži, jedan od najcitiranijih stihova u obliku statusa, bio je "ovo će biti dobra noć predosjećam" za koji rijetki mogu reći da ga nisu izgovorili ili napisali barem jednom u proteklome ljetu.

Također, prema nezavisnoj anketi portala Dnevnik.hr, organiziranoj također putem Facebooka, Severina i njen singl Brad Pitt osvojili su prvo mjesto sa preko 3,800 glasova. Više o rezultatima ankete ovdje...10 milijuna pogleda na četiri glavna video klipa:
3 788 535 - audio pjesme
3 355 589 - premijerni nastup na finalu BigBrother-a
2 578 630 - službeni spot
331 295 - službeni spot
---------
SEVERINA - BRAD PITT 10 054 049 pregleda

 

KOMENTARI (1)

  1. SEO | 18.10.2011 01:30

    Ovim tempom biti će i preko 100 milijuna u vrlo dogledno vrijeme, bravo naša najbolja Seve!

 

KOMENTIRAJ

Komentiranje se vrši na način da upišete komentar i podatke, kliknete "Pregledaj" i zatim kliknete "Pošalji"