DARUJEMO VAS SKEYNDOR PAKETOM

14.12.11 | komentari komentari (4)


(c) Farmex
SeveFanClub i Farmex vas ponovo daruju. Ovoga puta to je paket proizvoda iz SKEYNDOR CORRECTIVE linije proizvoda za žene.
 
Nakon anticelulitnih krema koje smo dijelili ovoga proljeća, te SKEYNDOR SUN poklon paketa kojima smo obradovali mnoge ovoga ljeta, SeveFanClub i Farmex vas ove zime daruju paket torbicom koja uključuje SKEYNDOR CORRECTIVE proizvode. 
 
Svakoga dana, od danas (srijeda, 14.) pa sve do 28. prosinca, dijeliit ćemo po dvije torbice sa SKEYNDOR CORRECTIVE proizvodima, što znači da ćemo obradovati čak 30 sretnica. Sve što trebate učiniti jest lajkati Severininu stranicu na Facebooku te ispuniti svoje podatke putem forme.
Sretne dobitnice kontaktirat ćemo putem emaila u dva kola izvlačenja, odnosno 19. i 28. prosinca. Sudjelovati u nagradnoj igri, iz logističkih razloga, mogu samo osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.
 
Više o proizvodima koje poklanjamo, a koje možete nabaviti u svim boljeopremljenim ljekarnama diljem Hrvatske, slijedi u nastavku teksta. 
 
SKEYNDOR CORRECTIVE jedinstvena je linija za prevenciju i korekciju mimičkih bora koja daje brze rezultate zahvaljujući patentiranoj, inovativnoj kombinaciji sastojaka – sintetiziranog zmijskog otrova koji ublažava kontrakcije mišića, glavnog krivca za stvaranje mimičkih bora. U kombinaciji s hijaluronskom kiselinom i specifičnom mješavinom biljaka postiže se efekt popunjavanja dubokih bora i sprječavanje
pojave novih.

SKEYNDOR CORRECTIVE INSTANT FILER ZA POPUNJAVANJE BORA OKO USANA

Kombinacija visoke koncentracije hijaluronske kiseline i sintetiziranog zmijskog otrova s efektom fillera, tj. popunjavanja i zaglađivanja dubokih bora iznutra. Ostali aktivni sastojci regeneriraju vezivno tkivo.

SKEYNDOR CORRECTIVE INSTANT KREMA ZA POPUNJAVANJE BORA

Anti-age krema s efektom filera koja djelotvorno popunjava i ublažava mimičke bore.
Sadrži ekstrakte mikroalgi, zahvaljujući kojima vraćamo koži izgubljeni volumen i punoću.

SKEYNDOR CORRECTIVE ODSTRANJIVAČ MIMIČKIH BORA OKO OČIJU

Preparat za ciljano popunjavanje mimičkih bora s lifting efektom. Reflektirajuće mikročestice poput korektora trenutno prikrivaju borice i umor oko očiju.

SKEYNDOR CORRECTIVE SERUM ZA UBLAŽAVANJE BORA

Intenzivan koncentrat na bazi sintetiziranog zmijskog otrova koji mehanizmom djelovanja oponaša učinak botoksa tako što smanjuje mikrokontrakcije mišića i kože. Sadrži peptide za lifting efekt i hijaluronsku kiselinu za popunjavanje bora.
 
KLIKNITE OVDJE ZA NAGRADNU IGRU... 
 
 

KOMENTARI (4)

 1. snezana | 14.12.2011 09:02

  svidja mi se :)

 2. Danijela Culej | 27.12.2011 01:40

  Sviđa mi se =)

 3. MARIJA SIMON-SKUZIN | 27.12.2011 01:41

  ODLIČNOOOO,NADAM SE POKLONU KOJI BI MI DOBRO DOŠAO POŠTO SAM ŽENA U“GODINAMA” KAD BI SE TREBALA POBRINUTI OKO MOJIH BORA :)

 4. Željka | 27.12.2011 01:50

  Severina žena majka kraljica

 

KOMENTIRAJ

Komentiranje se vrši na način da upišete komentar i podatke, kliknete "Pregledaj" i zatim kliknete "Pošalji"