PREMIJERA IDUĆI UTORAK!

16.12.11 | komentari komentari (2)


(c) Mare Milin
Severinin aktualni hit singl Grad bez ljudi idućega tjedna doživjet će i svoju video premijeru. Visokobudžetni spot u režiji Darka Drinovca bit će objavljen 20. prosinca u 11 sati na Severininoj službenoj Facebook stranici.

Pjesma koja je u svega tri tjedna na društvenoj mreži YouTube preslušana preko rekordnih 2,5 milijuna puta tako će dobiti i svoju ekranizaciju. Videospot snimljen u prostorima bivše zagrebačke klaonice savršeno oslikava atmosferu balade koja je osvojila brojnu publiku. Severina i njena emocija okosnica su videospota u koji su se savršeno uklopile kreacije domaćih dizajnera. Juraj Zigman specijalno za spot napravio je i predivnu haljinu za koju Severina pretpostavlja da je možda jedna od njegovih najljepših haljina. Osim Zigmana, Severina u spotu nosi kreacije Aleksandre Dojčinović, Etne Maar i Dalibora Betija.

Uz izvrsne fotografije koje vam donosimo, Severina ekskluzivno za SeveFanClub otkriva više o samome spotu čiju premijeru možete očekivati nadolazećeg utorka: 
- Spot je tužan, odiše samoćom, u njemu vapim za zagrljajem... Prazan grad još više dočarava bol. Taj osjećaj poznaju svi koji su silno voljeli, a bili ostavljeni, razočarani. Nema ništa gore od toga kad shvatite da umire ljubav.

Kao i brojne prethodne i ovaj spot režirao je Severinin, sada već dugogodišnji suradnik i prijatelj, Darko Drinovac. Rad na ovom videospotu bilo je zaista predivno iskustvo i vjerujemo da će baš kao i sama pjesma pronaći svoj put do srca brojne publike.

Spot je nadrealni prikaz emotivnog stanja žene suočene sa spoznajom da će ta samoća možda trajati vječno. Ona korača kroz vodu u praznom gradu, ona prolazi praznim prostorom. Nadrealni prikaz grada/svijeta u kojem živi i nje same u praznom prostoru pokušava prenjeti osjećaj samoće koji ona u pjesmi intenzivno proživljava - opisuje Drinovac.
 
Dok očekujete spot koji čija će premijera biti 20. prosinca u 11 sati na Severininoj službenoj Facebook stranici www.facebook.com/severina, a od podneva na i na severina.tv, pogledajte vrhunske fotografije Mare Milin OVDJE... 
 
 
 

KOMENTARI (2)

  1. Francisco A Vuscovic | 17.12.2011 08:38

    grande Severina lo maximo

  2. Adriana Jerečičová | 17.12.2011 11:11

    plačem

 

KOMENTIRAJ

Komentiranje se vrši na način da upišete komentar i podatke, kliknete "Pregledaj" i zatim kliknete "Pošalji"