GRAD BEZ LJUDI: KONAČNO SPOT

20.12.11 | komentari komentari (2)


(c) Mare Milin
Mjesec dana nakon što je objavila pjesmu Grad bez ljudi, Severina je danas predstavila videospot za istoimenu pjesmu. Pogledajte...
 
Grad bez ljudi, Severinin drugi hit singl s nadolazećeg albuma, za kojeg su glazbu i tekst pisali Filip Miletić i Miloš Roganović doživio je svoju video premijeru. 
Spot u režiji Darka Drinovca objavljen je danas u 11 sati na Severininoj službenoj Facebook stranici www.facebook.com/severina, te stranici www.severina.tv odnosno novom projektu koji je Severina pripremila za svoje obožavatelje na kojoj najavljuje da će se naći najbolji spotovi iz njene karijere te brojna druga iznenađenja.

Pjesma koja je u tri tjedna na društvenoj mreži YouTube preslušana rekordnih 3 milijuna puta tako je dobila svoju ekranizaciju. 
 
Spot možete pogledati na www.severina.tv
 

Severina i njena emocija okosnica su videospota u koji su se savršeno uklopile kreacije domaćih dizajnera. Juraj Zigman specijalno za spot napravio je i predivnu haljinu za koju Severina pretpostavlja da je možda jedna od njegovih najljepših haljina. Osim Zigmana, Severina u spotu nosi kreacije Aleksandre Dojčinović, Etne Maar i Dalibora Betija. Za blistavi make-up pobrinuo se Severinin dugogodišnji vizažist Saša Joković, a savršene frizure nose potpis Martina iz frizerskog salona Ruža.

Severina je protekloga tjedna ekskluzivno za SeveFanClub opisala spot - Spot je tužan, odiše samoćom, u njemu vapim za zagrljajem... Prazan grad još više dočarava bol. Taj osjećaj poznaju svi koji su silno voljeli, a bili ostavljeni, razočarani. Nema ništa gore od toga kad shvatite da umire ljubav.
 

Aranžman: Filip Miletić, Miloš Roganović, Dušan Alagić
Glazba i tekst: Filip Miletić i Miloš Roganović
 
OVOM PRILIKOM ZAHVALJUJEMO TERMAMA ČATEŽ NA EKSKLUZIVNOJ POTPORI OVOM PROJEKTU...
 

 

KOMENTARI (2)

  1. N!c¸k | 21.12.2011 12:01

    koja steta da nije bio na YT-u od pocetka da se skupe i vide pogledi :/

  2. dioptrické brýle | 15.01.2012 07:15

    bas ej super svaka cast

 

KOMENTIRAJ

Komentiranje se vrši na način da upišete komentar i podatke, kliknete "Pregledaj" i zatim kliknete "Pošalji"