SUDJELUJ U KREIRANJU KOMPILACIJSKOG ALBUMA!

9.05.12 | komentari komentari (0)


(c) Viktor Drago
Dok iščekujete novi singl koji će uskoro biti najavljen,SeveFanClub vas poziva da izaberete deset najboljih Severininih pjesama. Prema mišljenju uredništva Kluba, među brojnim pjesmama sa čak jedanaest studijskih albuma koji su ispunili Severininu dugogodišnju karijeru, izabrano je pedeset najboljih. 

Upravo među tih pedeset, putem velike Facebook ankete, svi članovi najvećeg fancluba u Hrvatskoj imat će priliku izabrati omiljenih deset pjesama. Na Severininoj službenoj Facebook stranici (www.facebook.com/severina) koja broji gotovo 260 tisuća obožavatelja organizirana je anketa u kojoj su svi obožavatelji pozvani izabrati svoje omiljene pjesme te tako direktno sudjelovati u kreiranju novoga kompilacijskog albuma. 

Po završetku glasovanja SeveFanClub će u suradnji sa Severinom i Dallas Recordsom objaviti prvi kompilacijski album u digitalnom izdanju kreiran upravo od strane fanova. Album “Severina TOP 10 - izabrao SeveFanClub” po popularnoj cijeni bit će moguće preuzeti online. Time će ovo biti prvi album u Hrvatskoj, a i šire, koji će biti kreiran isključivo od strane obožavatelja te namijenjen isključivo digitalnom online preuzimanju (mp3 downloadu) koji je trenutno najpopularniji način nabavljanja glazbenih sadržaja, posebice među mlađom populacijom.

Koje pjesme će se na njemu naći ovoga puta odlučujete isključivo vi, Severinini obožavatelji, a dodatna iznenađenja moći ćete očekivati po završetku ankete, stoga ukoliko još niste, lajkajte Severinu na Facebooku te potom sudjelujte u anketi i time kreiranju ekskluzivnog digitalnog albuma “Severina TOP 10 - izabrao SeveFanClub”.
 
SUDJELUJTE U ANKETI I DIREKTNOM KREIRANJU DIGITALNOGOO KOMPILACIJSKOG ALBUMA....

Anketa započinje 9. svibnja i traje do 9. lipnja 2012. godine.
Kako biste sudjelovali u anketi morate imati kreiran Facebook profil i lajkanu Severininu službenu stranicu...
 

KOMENTARI (0)

Trenutno nema komentara. Budi prvi i dodaj komentar!

 

KOMENTIRAJ

Komentiranje se vrši na način da upišete komentar i podatke, kliknete "Pregledaj" i zatim kliknete "Pošalji"