SEVERINA NASTUPA U FINALU SURVIVORA

30.05.12 | komentari komentari (0)


(c) Severina Facebook page

Jučerašnja objava putem Facebooka da se Severina nakon tri mjeseca od rođenja sina Aleksandra vraća na scenu nastupom u finalu Survivora odjeknula je poput groma iz vedra neba u svim medijima u regiji.

Putem njezine Facebook stranice poručeno je: "Znamo da ste nestrpljivi, ali izdržite još do ove subote kada vas očekuje premijeran nastup s novom pjesmom u finalu Survivora...

Ta vijest je oduševila sve njene obožavatelje koji željno isčekuju Severinin povratak. Novu pjesmu, naziva Italiana napisao je provjereni duo - Filip Miletić i Miloš Roganović, hitmejkeri koji su napisali Brad Pitta i Grad bez ljudi. U pjesmi gostuje i mlada pjevačica Ana Bebić.

U petak 1. lipnja s početkom u 18:05 sati u specijalnom izdanju RTL Exkluziva pogledajte ekskluzivan intervju u kojem Severina govori o majčinstvu, sinu Aleksandru, novoj pjesmi, novom albumu te povratku glazbenim nastupima.

A veliko finale regionalnog Survivora sa Severinom gledajte u subotu 2. lipnja s početkom u 21 sat na RTL televiziji (Hrvatska), Prva (Srbija), OBN (Bosna i Hercegovina) te Sitel televizija (Makedonija).

Za sve twitteraše otvoren je novi hashtag povodom nove pjesme

 

KOMENTARI (0)

Trenutno nema komentara. Budi prvi i dodaj komentar!

 

KOMENTIRAJ

Komentiranje se vrši na način da upišete komentar i podatke, kliknete "Pregledaj" i zatim kliknete "Pošalji"