SEVERINA U LJUBLJANI

23.03.07 | komentari komentari (0)


Severina u Ljubljani

 SeveFanClub donosi ekskluzivnu snimku Severinina posjeta u Sloveniju na snimanje pjesme za "Petelinji zajtrk". Svakako pogledajte!

Dokaz da nisu samo naši novinari i fotografi željni pojave Severine Vučković slijedeća je snimka. Naime, Severina je nekidan došla u Sloveniju kako bi u studiju Radio Slovenije snimila pjesmu za novi slovenski film Pijetlov doručak.

 

U početku snimke vidite gotovo mahnite novinare i fotografe željne da Seve što prije parkira svoj Touareg VW u čiji je stražnji kraj prema policijskom izvješću, nedavno udario nesmotreni vozač Toyote unatraške se vozeći parkingom hotela Bonavia u Rijeci gdje Severina boravi ovih dana zbog predstave 'Gospoda Glembajevi'.

Nakon što je izašla nije mogla ne reagirati na svu silu novinara oko sebe. Tako je na pitanje Kako smo? odgovorila Evo, pripali ste me! a na daljnju provokaciju Nismo mi to'lko zločesti! smirila tenzije i uzvratila da to nije do novinara nego do nje i njenog straha!

Nakon poziranja čitavog tima koji je ljetos radio na filmu Petelinji zajtrk o kojem smo već pisali još kada je obavljeno snimanje filmskih scena, također u Sloveniji, Severina je odgovorila na poneka pitanja novinara koja su je čak uspjela i zbuniti.

Severina i Saša Lošić, koji je ove godine nastupao na Karlovačko live! koncertima koje je proslavila upravo Severina i Crvena Jabuka, složili su se kako je skladba 'Gardelin' zaista lijepa, a njen kompozitor Saša uz Severinu pohvalio je i Simfonijski orkestar RTV Slovenija.

I to zaista zvuči fascinantno, nekako kao holivudski Mediteran! - rekao je poznati član Plavog Orkestra.Film bi uskoro trebao biti finaliziran, a sve daljnje informacije saznat ćete prvi upravo uz nas.

Do tada svi koji znaju slovenski ovdje mogu pročitati roman Ferija Lainščeka po kojem je nastao film. Svakako preporučamo!

POGLEDAJTE VIDEO SA SNIMANJA!!! 

 

KOMENTARI (0)

Trenutno nema komentara. Budi prvi i dodaj komentar!

 

KOMENTIRAJ

Komentiranje se vrši na način da upišete komentar i podatke, kliknete "Pregledaj" i zatim kliknete "Pošalji"