DOĐI NA SNIMANJE ITALIANE U ZAGREBU!

4.07.12 | komentari komentari (2)


(c) SFC
Želiš biti dio novoga Severininog videospota za hit pjesmu Italiana? Pridruži se snimanju spota na Trgu bana Josipa Jelačića...

Severina i njen tim pozivaju te na otvoreno snimanje scene koje će se održati na Trgu bana Josipa Jelačića, kraj Manduševca ove nedjelje, 8. srpnja u 18 sati.

Pozvani su svi, bez obzira na godište...
Snimanje će se odvijati pod redateljskom palicom Severininog dugogodišnjeg suradnika, Darka Drinovca - na glavnom zagrebačkom trgu, ove nedjelje, točnije 8. srpnja 2012. u 18 sati.
 
Osim plesačica i plesača koji su za snimanje odabrani u suradnji s 24 sata, ovim putem pozivamo i sve ostale koji žele sudjelovati na snimanju ljetnog ludila kojeg donosi Severinin novi hit nastao u suradnji sa FM bendom.
 
Italiana će biti snimana na nekoliko lokacija, u nekoliko gradova, a jedna od prvih snimljenih scena biti će upravo ta na zagrebačkom Manduševcu.

Hit koji je poharao internetom u rekordnom roku te u mjesec dana premašio velikih 7 milijuna pregleda tako će uskoro dobiti i svoju ekranizaciju u obliku atraktivnog video spota, a obožavatelje uskoro očekuju i dodatna iznenađenja.

Ukoliko se želiš posebno iskazati nauči 'Italiana ples', a kako ga što bolje naučiti provjeri ovdje...
 
POTVRDITE SVOJ DOLAZAK NA SNIMANJE PUTEM FACEBOOK EVENTA!
 

 

KOMENTARI (2)

  1. pozivnice | 08.07.2012 12:00

    Šteta što sam trenutno u Šibeniku, tako bi rado sudjelovala u tom spektaklu i bila dio novog spota :(

  2. roze | 08.07.2012 09:42

    zdravo,jel mogu ja biti ricardo poste ne umem puno plesat

 

KOMENTIRAJ

Komentiranje se vrši na način da upišete komentar i podatke, kliknete "Pregledaj" i zatim kliknete "Pošalji"