SEVERINA POSTAVILA NOVE REGIONALNE KONCERTNE STANDARDE

24.03.13 | komentari komentari (1)


Foto: Aljoša Rebolj
Da između Severine i grada Rijeke postoji posebna veza pokazao je njen sinoćnji spektakularan nastup u prepunoj dvorani Mladost, koji je bio uvertira u njenu veliku regionalnu turneju  “Dobrodošao u klub“. Puna dva sata publika je plesala i pjevala uz 28 hitova koje je splitska pjevačica otpjevala u ovom jedinstvenom glazbeno – vizualnom doživljaju, a taj scenski spektakl još je jednom potvrdio Severinin zvjezdani status na ovim područjima.
Kao što je poznato, Severina je rođena za scenu, na kojoj je kroz dva desetljeća karijere otkrila raskoš svog  glumačkog, plesnog i pjevačkog talenta, a na koncertnoj turneji će, na oduševljenje svojih obožavatelja, pokazati kako se bajka priča glazbom i kako glazbena pozornica postaje dinamičan teatar. Koreograf Anže Škrube i njegov plesni ansambl Maestro, majstori su svjetskih pozornica, čija je plesna virtuoznost impresionirala i riječku publiku, pogotovo sa zahtjevnim, ponekad i akrobatskim plesnim točkama, kakve smo do sada viđali u videospotovima svjetskih glazbenih zvijezda. Ta kreativna energija koja je utkana u Severininu bajku „Dobrodošao u klub“ dodatni je vjetar u leđa cijelom timu da kroz koncerte širi ljubav svim ljudima otvorenog srca cijele regije.
severina rijeka
 
Umjetnički voditelj i redatelj spektakla Tomaž Pandur uspio je u svom naumu da Severinu transformira u iskonsku glazbenu divu, koja će svoju publiku oduševiti svakim izlaskom na scenu, dok su raskošni kostimi Marka Mitanovskog dodatno naglasili njenu karizmu i magnetnu privlačnost. Turneja „Dobrodošao u klub“ nastavlja se već sljedeći tjedan kada Severina gostuje u beogradskoj Areni dok će zagrebačka publika uživati u spektaklu 11.svibnja u zagrebačkoj Areni.
Ostale fotografije pogledajte na Severininoj Facebook stranici, OVDJE
 

KOMENTARI (1)

  1. marija | 26.03.2013 02:17

    Zeljela bih te vidjeti u areni zagreb tada je moj rodjendan.

 

KOMENTIRAJ

Komentiranje se vrši na način da upišete komentar i podatke, kliknete "Pregledaj" i zatim kliknete "Pošalji"