SEVERINA 'ZLATNIM' SPOTOM ZA PJESMU HUREM

7.10.13 | komentari komentari (0)


Milos Nadazdin
Severina je danas točno u podne na svojoj Facebook stranici objavila novi spot za pjesmu "Hurem". Tekst i melodiju za pjesmu napisao je Andrej Babić, a za aranžman je zaslužan Ivo Popeskić. 

'Hurem' je premijerno objavljena u ponedjeljak, kada je Severina premašila pola milijuna fanova na Facebooku.

Povodom predstavljanja pjesme, Severina je objavila na Facebooku - 

"Pjesmu sam otpjevala jer moja mama obožava Sulejmana Veličanstvenog i naravno jer je dobra melodija i tekst. Također, htjela sam pjesmom zahvaliti svojim fanovima, kojih na Fejsu ima preko pola milijuna. Sretna sam što se zajedno veselimo i radujem se novim koncertima. Premijerno ćemo pjesmu izvesti na koncertu u sarajevskoj Zetri. Mislim da za nju imamo najljepši spot ovih prostora. Radio ga je moj dragocjeni suradnik, najveći video umjetnik ovih prostora - Dorijan Kolundžija koji je radio video produkciju aktualne turneje #DUK2013. Uživajte u novoj pjesmi i spotu!"

Pjesmom i novopečenom suradnjom zadovoljan je i Andrej, koji je putem svog Facebook profila izjavio - "Već pri snimanju demo snimke, rekao sam - ova pjesma ima neku jaku žensku energiju u sebi i samo je Severina može donijeti na način da joj vjerujem svaku riječ. Trebalo je skupiti malo hrabrosti i poslati joj. Ostalo je povijest."
 
 
 

KOMENTARI (0)

Trenutno nema komentara. Budi prvi i dodaj komentar!

 

KOMENTIRAJ

Komentiranje se vrši na način da upišete komentar i podatke, kliknete "Pregledaj" i zatim kliknete "Pošalji"