SEVERINA I SAŠA MATIĆ POSTAVILI NOVI REGIONALNI YOUTUBE REKORD

25.10.14 | komentari komentari (0)


Balada More tuge osvojila cijelu regiju
 

Severina je još jednom opravdala titulu najveće regionalne glazbenice i dokazala da ono što su Rihanna ili Shakira na svjetskoj glazbenoj sceni, to je ona na ovim prostorima. Jučer je premijerno na YouTube-u i Severininoj Facebook stranici objavljen novi singl 'More tuge' kojeg izvodi u duetu sa jednim od najvećih regionalnih glazbenika, Sašom Matićem te je pjesma u prvih 24 sata od premijere na YouTube-u  preslušana preko 785 000 puta.

Time se 'More tuge', svrstala u internet povijest hrvatske i regionalne glazbe kao pjesma koja je u rekordnom roku postala hit singl sa 785 000 pregleda.

Ne znam šta da kažem... Idem tući glavom o zid (od sreće, ovaj put). Prije toga, čestitam Saši Matiću i Žući na prekrasnoj pjesmi koju su napisali. Veliki uspjeh. Hvala mojoj publici, svim ljudima koji su mi jučer slali čestitke i hvala SFC-u. Bez vas, teško“ - napisala je Severina na svojoj Facebook stranici.
 
severina_yt_rekord
 
 
Dosadašnji regionalni rekord po broju pregleda držala je također Severina sa pjesmom 'Uno momento' koja je u prvom danu preslušana preko 728 000 puta, da bi danas, nakon svega tri mjeseca od premijere imala preko 26 milijuna YouTube pregleda, čime uvjerljivo drži rekord najslušanije pjesme u regiji u ovoj godini.
 
 
 

KOMENTARI (0)

Trenutno nema komentara. Budi prvi i dodaj komentar!

 

KOMENTIRAJ

Komentiranje se vrši na način da upišete komentar i podatke, kliknete "Pregledaj" i zatim kliknete "Pošalji"