POSLJEDNJI ISPRAĆAJ ĐORĐA NOVKOVIĆA

9.05.07 | komentari komentari (10)


Severina

Posljednji ispraćaj pokojnog velikana hrvatske glazbe Đorđa Novkovića održao se danas s početkom u 13h na zagrebačkom krematoriju (Mirogoju). Na ispraćaju su govore održali Boris Novković i Milan Bandić dok su posljednju počast Đorđu odali gotovo svi glazbenici iz Hrvatske, te još mnoge osobe iz javnog života iz Hrvatske i regije.

Među ostalima tu su bili Kemal Monteno, Tonči Huljić, Severina, Žanamari Lalić, Toni Cetinski, Miroslav Škoro, Ivana i Marija Husar, Petar Grašo, Danijela Martinović, Jelena Rozga, Neda Ukraden, Gabi Novak, Meri Cetinić, Tereza Kesovija, Mišo Kovač, Emir Hadžihafisbegović, Dražen Žerić Žera, Saša Lošić, Bojana Gregorić, Milan Bandić i mnogi drugi.

Posebno dirnuta Tereza Kesovija smogla je snage te je uz Petra Grašu, Gabi Novak i Mišu Kovača pokušala u nekoliko riječi opisati tog velikog čovjeka novinarima NoveTV. 

Umjesto komemoracije, Odbor za posljednji ispraćaj odlučio je organizirati veliki koncert u spomen Đorđu Novkoviću, koji će se održati na jesen.  

(mape.hr)

NavodniciObećao si mi prije šest godina da ćeš me, kad se budem udavala, odvesti do oltara umjesto mog oca kojeg sam rano izgubila. Eto, sad si me doveo u situaciju da sam ponovno izgubila oca. Gledam tvoj broj u mobitelu, nazvala bih te da ti kažem: "Ne zezaj se, je l’ me čuješ?" Znaš da mi je težak emotivan period. I sad ovo… Da me baš ti ovako dokusuriš. Pa ti si me suštinski razumio, razumio moju dušu, u studiju si razumio svaki moj mig. A neki dan si mi svašta obećao preko telefona… Nije fer, nije fer, nije fer! Nije fer, za ovo me nisi pripremio. Samo da znaš, slušam tvoje pjesme, evo, upravo svira "Ako me ostaviš". Urlam s Mišom.

Je l’ me čuješ? Je l’ me sad čuješ?

Severina 

 

KOMENTARI (10)

 1. N!c¸k | 09.05.2007 05:57

  kako mi je žao :(

 2. Luka | 09.05.2007 06:01

  jako mi se sviđa kako je Tereza dala izjavu…

 3. N!c¸k | 10.05.2007 01:50

  ajme, ajme kako tuzna izjava… sigurno je mnoge rasplakala

 4. DiNO | 10.05.2007 05:08

  Lijepo je izjavila, Seve drži se, njemu je milijun puta bolje nego nama!

 5. ruzica | 12.05.2007 11:31

  seve drži a što drugo da sad kažem viruj mi znam kako je izgubiti osobu do koje ti je toliko stalo i skojom s prove toliko vremena i što je najvažnije ta je osoba tebe poznavala možda čak i više neg ti sama sebe. drži se i želim ti sve najbolje. Moja iskrena sućut

 6. Gloria | 13.05.2007 03:48

  ja se slažem da je trebala nešto reci lice u lice ali nema veze. Obožavam Đorđeta i baš mi je žao da je on otišao :(

 7. Jakov | 13.05.2007 03:53

  jadna Seve :/

 8. Jan Aksamit | 17.05.2007 08:41

  Žao mi je da otišao!!!!! Moja iskrena sućut za njegov obitelj i Severinu. Naša draga Seve, smo s Tobom, moja mama Te mnogo voli i ja takodjer. Hvala Ti za sve i smo s Tobom!

  Tvoji Jan i Radovana Aksamit
 9. Lado&Z***** | 26.09.2007 06:42

  Najveci i Najbolji I Kao Glazbenik i Covjek i Humanista ,
  I Dusa Hrvatske-(Kao da sam Oca Izgubio)Drugo iako Nisam Profesionalac,a Glazba mi je u Krvi,Zao Mi Je Sto je Otisao!I Sto smo Izgubili Tako Dragu Osobu i Umjetnika,Meni Kao Covjeku i Hrvatu,Koji je Izvan Domovine BiHe-Posebice Hrvatske u KojojImam Dosta Svoje Obitelji*Zao mmi Je Borisa,Znam Kako sam se Osjecao kada sam ja Izgubio Oca,Ali Isto Tako Zalim Za Njegovim Odlaskom U Nebesku Domovinu,kao i zaljenje za Citavu Obitelj -Novkovic!A Seve Tebe Mi je Isto Zao,zato sto vise Nitko Kao Pokojni Djordje Nece Napraviti Dobro za tebe i Skladati8Sory Seve ali jednog dana Tako ce Nam Biti Svima!A Za Djordja Pokoj Vjecni Svjetlost Vjecna Neka Mu Svjetli Pocivao u Miru Bozijem!Amen*Sucut Obitelji Novkovic Iz Daleke Canade!!

 10. marija | 26.09.2007 10:25

  Lado&Z* dijelimo sućut sa tobom…
  Pokoj vječni daruj mu Gospodine!

 

KOMENTIRAJ

Komentiranje se vrši na način da upišete komentar i podatke, kliknete "Pregledaj" i zatim kliknete "Pošalji"