SeveFanClub – prvi fanclub Severine Vučković


SeveFanClub prvi je i najposjećeniji fanclub najpoznatije hrvatske zvijezde - Severine Vučković.

Otpočeo je sa svojim radom nekoliko dana prije početka Dore 2006. kako bi podržao Seve na tom natjecanju.

Na početku se nalazio na adresi sevefanclub.blog.hr no to nije ometalo činjenicu da je najbolji klub obožavatelja o kojem se već onda pisalo i govorilo u mnogim medijima.

Osim toga SeveFanClub je oduvijek aktivno okupljalište svih zainteresiranih posjetitelja i obožavatelja, te ne pruža pasivno prenesene članke iz drugih medija, već organizira nagradne igre, objavljuje termine turneja, donosi snimke i utiske fanova sa koncerata i još mnogo toga.

Zbog velike popularnosti kluba, a i veće slobode koje site pruža, otvorena je u travnju 2007. godine naša stranica na vlastitoj domeni sevefanclub.com na široko zadovoljstvo posjetitelja ali i članova. U samo nekoliko tjedana imali smo preko 15.000 stvarnih posjetitelja i ponosni smo na to.

Sada nakon nekoliko mjeseci ova domena postala je najposjećeniji site o Severini, kao i najpopularnija fanclub stranica u Hrvatskoj. 

Stoga se nadamo da ćemo i dalje biti najbolji, a u tome nam naravno pomažete i Vi – naši vjerni posjetitelji.

 

ekipa SeveFanCluba,

info@sevefanclub.com

© 2007 SeveFanClub

sfc-sig.jpg

 

FAQ


Tko su članovi SeveFanCluba?

Članovi fancluba zaslužni su za postojanje ove strance. Osim vijesti, najaktivniji članovi redovito održavaju forum i fotogaleriju. Trenutno ima desetak najaktivnijih članova koji su dio SeveFanClub ekipe.

Kako postati članom?

Kao prvo svi ste vi članovi koji se smatrate kao takvima. Ipak, ako želite biti dio SeveFanClub tima morate se iskazati. Svi oni koji nas često posjećuju, komentiraju i sudjeluju u forumu biti će pozvani da nam se pridruže. Također, možete nam odmah poslati svoju prijavu da postanete član kluba.

Čita li Severina ovaj site?

Severina je podržala naš rad i zahvaljuje svima koji sudjeluju u njemu i posjećuju ga.

Kako mogu kontaktirati Severinu?

Severina kao i svaka osoba ima pravo na privatnost. Stoga vam ne možemo dati njene osobne podatke poput broja telefona ili email adresu. Ukoliko je želite kontaktirati šaljite svoja pisma na naš mail a mi ćemo se potruditi da ona najzanimljivija Severina pročita.

Zašto se moji komentari ne pokazuju na stranici?

Kako bi site zaštitili od spama svaki komentar mora biti odobren od našeg tima prije nego se pojavi na stranici. Ukolko ste uspješno ostavili komentar (dva puta kliknuli, jednom Pregledaj i drugi puta Pošalji) vaš će komentar ubrzo biti odobren i pojavit će se na stranici. Ukoliko se ne pojavi u roku od 24 sata, može značiti da niste proveli postupak slanja komentara do kraja, ili da smatramo da komentar nije prikladan za odobravanje. U tom slučaju koristite se našim forumom, koji pruža nešto slobodnije komentiranje.

Tko je napravio ovu internet stranicu?

Za dizajn i programiranje ovog sitea zaslužna je firma fulspectrum media.

Imam još pitanja!

Kontaktirajte nas na naš mail info@sevefanclub.com

Želite podržati našu stranicu?

Izuzetno nam je drago. Preuzmite naš veliki ili mali statični banner ili nam se javite na mail da dogovorimo detaljniju suradnju.

 

kontaktkontakt


Mail

SeveFanClub team mail

info@sevefanclub.com

sevefanclub@gmail.com

 

contact

 

MARKETING SEVERINE VUČKOVIĆ
+ koncertni menadžment

Tomislav Petrović

motivo@zg.t-com.hr

00385 (0)1 2441900

WEBTEAM MOBILE

00385 (0)91 7678830

00385 (0)98 1712631