PARTNERI


Cro sound
CRO-SOUND portal, prvi portal koji okuplja sve domaće uzvođače na jednom mjestu, bez obzira kako bili rangirani po popularnosti odnosno na top listama. Portal obuhvaća sve novosti, najave koncerata, singlova, albuma svih hrvatskih izvođača. Glavni cilj je promocija hrvatske glazbene scene i njenih članova neovisno kojoj izdavačkoj kući pripadaju. Na portalu također imamo nagradne igre( ulaznice, albumi, knjige, majice) te eskluzivne intervjue te galerije slika i videa naših estradnjaka. CRO-SOUND, hrvatski glazbeni portal.
 

Bez recepta® je specijalizirana online trgovina za prodaju bezreceptnih proizvoda ili popularno biljna ljekarna, prva takve vrste u Hrvatskoj. U sklopu online biljne ljekarne možete pronaći bogati asortiman različith proizvoda.

Ponuda obuhvaća preko 2500 farmaceutskih i ostalih srodnih artikala uz suradnju preko 40 dobavljača.

 
Mape.hr

Mape je prva nezavisna fotografska i novinska agencija u Hrvatskoj specijalizirana za medijske usluge. Svojim iskustvom, visoko obrazovanim kadrom i vrhunskom opremom nudi klijentima mogućnosti medijskog praćenja događanja po narudžbi ili nudi zakup postojećih fotografija sa svoje uvijek aktualne i ažurne online baze.

 
Orbis

ORBIS d.o.o. je moderna tvrtka za Internet usluge poput web hostinga, registracije domena, web designa, prijava u pretraživače i slično. Orbis je pionir web hostinga i registracija domena u Hrvatskoj, čija je osnovna djelatnost Internet još od samog osnutka tvrtke; 1996. godine! Registrirajte domenu ili otvorite hosting već sada!

 
Extra

Extra na suptilan način donosi kolaž toplih, ljudskih, životnih priča i glamura s crvenog tepiha. Extru stoga traže mlađe, urbane ženske osobe, koje žele biti u doticaju s najnovijim trendovima u modi, kozmetici, karijeri ili kuhinji, biti obaviještene o zbivanjima u svijetu poznatih i slavnih. Aktualno, informativno i nadahnuto štivo, tradicija darivanja i nagrađivanja čitatelja, zaštitni su znak tog magazina namijenjenog ženama koje znaju da su zaista – posebne!

 
MediaSpeed
MediaSpeed poznata je slovenska agencija za produkciju medijskih sadržaja specijalizirana na području novinarstva i fotografije iz života, automobilizma, sporta i kulture.
 
Net.hr logo
Portal www.net.hr najposjećeniji je internet portal na hrvatskom jeziku u svijetu, prema rezultatima istraživanja koje provodi agencija Puls. Posjetite!
 
vecernji.jpg

Vecernji.hr jedan je od vodećih domaćih news portala sa više od 100.000 jedinstvenih posjetitelja dnevno te stoga predstavlja velikog medijskog partnera.

 
tocka.sna

Točka.Sna je web shop specijaliziran za prodaju majica s tiskom. Funkcionira na principu stalnog "natjecanja" gdje je svima dozvoljeno slati dizajne (ilustracije, slogane ili oboje), a za svaki dizajn koji će se tiskati, autor dizajna dobiva nagradu. Nagrada za ilustracije je 500 kn, a slogane 200 kn.

 
Uzmilovu.net
Uzmilovu.net nezaobilazni je portal za sve željne nagrada. Želite i vi biti nagrađeni, želite da vas paze i maze, da osvojite ono što ste oduvijek željeli? Uzmilovu portal je koji okuplja aktualne nagradne igre na jednom mjestu. Instant nagrade, shopping nagrade, SMS nagradne igre, pa čak i one za najmlađe. Više ne morate listati novine i pretraživati ostale portale, jer uzmilovu.net okupio je sve igre na sreću na jednome mjestu.